2010. június 25., péntek

Virágtestvér született






Kati elindított a lejtőn! Megszületett a "kisvirág", ezen az őszies délelőttön. Szerintem jól mutatnak párban! Viszont most aztán tényleg elfogyott a delicám, így félreteszem őket, a következő őszies délelőttig, vagy a delica érkezéséig!

Szerdai fűzés



Szerdán, megint Katival fűztünk! A befejezés várat magára, mert alig maradt gyöngyöm, de amint sikerül beszereznem, folytatom.

Katinak pedig köszönöm, hogy rábeszélt a virág elkészítésére és hogy vezette a kezemet a fűzésnél!

2010. június 21., hétfő

Türkiz horgolt karkötő

Ancsa barátnőmnek készült ez a karkötő, melyhez elkészült már a nyaklánc is. Talán a napokban sikerül azt is lefotózni!

2010. június 18., péntek

Hello Kitty ajándékba


A megfelelő ajándékot keresve (5 éves keresztlányom névnapjára), eszembejutott Kriszta Hello Kitty-s mintája. Megfűztem! Remélem az ünnepeltnek is tetszik majd, szombaton fogja megkapni! Kriszta nagyon köszönöm a mintát!

2010. június 16., szerda

Kockagyöngyös medál

Ezt a mentaszínű kását most vettem. Volt még régről ez a helyes kockagyöngyöm, de nem tudtam mit kezdjek vele. Aztán elkezdtem őket egymás mellé fűzni és ez lett belőle! Nem egy bonyolult alkotás, a családomat is megosztotta, mert volt akinek tetszett, de volt aki úgy fogalmazott, hogy "hááát, érdekes"! Egy régi tanárom szavaival élve: "Egynek jó!"

2010. június 14., hétfő

Fabinette bogyó



Nem kifejezetten nyári a színe, de mire kitalálom a befejezést, jól megy az őszi ruhatárhoz! Minta: fabie95700.canalblog.com/

Rhondia bogyó



Bizonytalan voltam a színválasztást illetően, de a végeredmény tetszik! A teljes befejezés még várat magára!