2010. november 18., csütörtök

Karácsonyi lázban


Annyira közel van az Advent első vasárnapja (nov. 28.), hogy nekiláttam egy-egy karácsonyi apróság elkészítéséhez. Ezt a mintát már évek óta nézegettem, hogy majd elkészítem, de csak ma jött el a pillanat! Más színben is készítek, mert nagyon tetszik! Mutatós apróság! Talán még a karácsonyfán, vagy ablakdíszként is mutatós lenne! Nem?
Mivel a fotón nem igazán látszik, így elárulom, ez egy fülbevaló! :)
Minta: gyöngyös újság (nem emlékszem pontosan mikori és melyik)

Újra horgoltam


Minden újabb horgolt ékszerem elkészültekor eszembejut, hogy ezzel a horgolás-mániával Kati fertőzött meg! Ritkán örülök ennyire egy fertőzésnek! :)
Köszönöm!

Szerdai fűzőcske

Adós vagyok egy korábbi, Katival közös fűzésünk eredményével!
A tökéletes még odébb van, de azért hasonlít az eredetire! :)
Minta: Peetje

2010. november 12., péntek

India fülbevaló

Ez egy fél India minta, de fülbevalónak szerintem ez a méret is elég!
Minta: Ande

2010. november 11., csütörtök

Közeleg a karácsony

Az utóbbi időben kevés időm maradt fűzésre, de úgy gondoltam, hogy karácsony közeledtével, a következő napokban, megmutatom Nektek, hogy a gyöngyökön kívül még mit szeretek csinálni! (A fotó tavaly készült.) Az idei ajándékokról, melyeket készítek, csak karácsony után teszem fel a képeket, hogy meglepetések legyenek! :)
Ezt a fát, tavaly készítettem egy nagyon kedves barátnőmnek! Persze a gyöngyök innen sem hiányozhatnak! :) Nagy előnye ennek a dekorációnak, hogy aktualizálható bármelyik évszakban!

A "Megúnhatatlan"

A múlt héten lettem boldog tulajdonosa ezeknek a howlitgolyóknak, amiket hematittal kereszteztem. A kedvenc mintámat fűztem meg, amit 2 éve láttam egy kézimunka újságban.
Köszönet a mintáért Dobos Évának!

Szerdai fűzőcske - Az egyszerűség jegyében

Szerdán megint fűztünk Katival! Most valami egyszerűt választottunk!