2010. augusztus 24., kedd

Szerdai fűzőcske kedden -Granada

Kivételesen kedden tartottuk meg a szerdai fűzőcske napunkat Katival! Kicsit félve teszem fel ezt a medált, mert szegény nem egy végiggondolt színtervezés terméke! Amim volt, vagy Katinak drop gyöngye, az került bele! (Köszönet érte!) A legközelebbi biztos jobban tervezett lesz, színeit tekintve, megígérem! Ugyanis nagyon jó volt fűzni, biztos lesz még következő is!

7 megjegyzés:

  1. Tessék büszkének lenni rá, mert nagyon szép lett!! Meg ne tudjam, hogy lebontod!!:) Újat fűzni szabad, majd lehet hogy társulok melléd, mert én is szeretnék még másikat:)) Csak előbb veszek rivolit:)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem szépek a színei és összeillenek. Nekem tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Lányok! Köszönöm a kedves szavakat és a bíztatást! :)

    VálaszTörlés
  4. No hát itt nincs mitől félni!
    ha nem is átgondolt de tuti hogy harmónikus ékszer született! szépséges

    VálaszTörlés
  5. Hát nekem ez a színösszeállítás nagyon tetszik. Úgyhogy remélem nem bontod el és elhozod ha legközelebb talizunk. :)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is éppen az a jó benne, hogy különleges a színösszállítása. Bár, maga a minta is gyönyörű, szívesen csatlakoznék én is a következő fűzéshez :))

    VálaszTörlés
  7. Szerintem is éppen attól lett nagyon szép, hogy különlegesek a színei. Nem mindennapi, az biztos! Szemezek én is ezzel a mintával, de még nem jutottam odáig. Talán majd egyszer. Csatlakozom Tiszihez, én is szeretném látni legközelebb. És nincs több olyan kifogás, hogy "jaj, az autóban hagytam!" :)))

    VálaszTörlés